Vestvatn alpinanlegg

Bodøs beste alpinanlegg finner du i Vestvatn.

Kafé og servicebygg

Servicebygg på 560 m2. Kafé med 130 sitteplasser. Enkel meny som består av kaffe, kakao, vafler, pølser, toast, nudler, brus, potetgull og sjokolade. Det er tillatt å spise medbragt mat innendørs. Servicebygget inneholder også garderober og toaletter.
Utearealet rundt servicebygget har parkbenker/bord med sitteplasser til 30 personer, 90 utestoler er også tilgjengelig.

Skiutleie

I servicebygget finner du også skiutleie. Vi har 150 par skipakker (carving, twintip og snowblades), 25 snøbrett og 250 par sko til disse samt 80 hjelmer i alle størrelser og snøbriller. Hjelmer og snøbriller kan også kjøpes. I skiutleien har vi en Wintersteiger Waxjet hvor du kan få glidet både ski og brett for en rimelig penge.

Bankterminal er tilgjengelig på alle salgspunktene. Vi tar også i mot kredittkortene VISA , MASTERCARD og MAESTRO.

Barne- og øvingsbakke

I barnebakken på 120 m har vi et enkelt tautrekk hvor barn og andre i alle aldre enkelt lærer alpine ferdigheter. Her blir det også satt opp slalomporter for å gi en utfordring til de som ønsker det. Barnebakken inneholder også en skogsløype med 8 varierte traséer med forskjellige vanskelighetsgrader.
Rundt barnebakken er det også plassert parkbord/benker med 30 sitteplasser og 3 store bålpanner.
Det er også satt opp 2 bålhus med 18 sitteplasser i hver. Begge bålhusene har en stor grill i midten. Veden og bruk av fasilitetene i barnebakken er gratis.

Hovedbakken

Hovedheisen er et T-kroktrekk på 1250 m i lengde og høydeforskjell på 315 m. Det er 4 definerte nedfarter med en samlet bredde på over 600 m. En kombinasjon av disse gir et stort antall muligheter for variasjon. Lengste nedfart med kombinasjon blir over 3 km.
I nedfartene er det også montert/bygget/lagt til rette for rails, hopp, skogskjøring og kjøring i utrakket snø (pudder).

Heiskort kan kjøpes på nett eller i kafeen. Alle som skal ta heisen må ha Keycard. Les mer om dette her.

Både barnebakken og hovedbakken har flomlys.

====================

Vestvatn Alpinanlegg er et skisenter som har vært drevet på dugnad av Misvær Idrettslag siden begynnelsen av 1990-tallet. Anlegget har utviklet seg mye de siste årene, først med et lite tautrekk og senere bygget ut til T-krok heis. Siden den gang har anlegget vært drevet av enorme mengder frivillig arbeid og gradvis bygget seg opp til å bli det flotte anlegget det er i dag. I tillegg til å drifte anlegget har ildsjelene i Misvær Idrettslag klart å utvikle anlegget til å bli et stort og moderne alpinanlegg.

Vestvatn alpinanlegg fremstår i dag som et komplett tilbud for den skiinteresserte familien, med et flott servicebygg med kafe, 2 heiser, 4 alpine nedfarter, skiutleie og et fantastisk løypenettverk for langrenn i områdene rundt.

Anlegget befinner seg i Vestvatn, noen få km fra Misvær, og ca 70 km fra Bodøby, bare en times kjøring langs den fantastiske Kulturveien.

Sesongåpent fra romjul – slutten av april.

Besøk hjemmesiden deres her

Facebook

Vi sees i bakken!

 

   !
   9
   N
   1
   2